data/picchanger/00.jpgdata/picchanger/01.jpgdata/picchanger/02.jpgdata/picchanger/03.jpgdata/picchanger/04.jpgdata/picchanger/05.jpgdata/picchanger/06.jpgdata/picchanger/07.jpgdata/picchanger/08.jpgdata/picchanger/09.jpgdata/picchanger/10.jpgdata/picchanger/11.jpgdata/picchanger/12.jpgdata/picchanger/13.jpgdata/picchanger/14.jpgdata/picchanger/15.jpgdata/picchanger/16.jpgdata/picchanger/17.jpgdata/picchanger/18.jpg

Az IT Services Hungary az Infoparkban lévő jelenlegi székhelye mellett döntött

2012. július 17. 10:54

Az IT Services Hungary Kft. (ITSH) 2006-ban jött létre, magyarországi leányvállalatként fontos tagja a T-Systems International hálózatának. „Egy folyamatosan növekvő cég vagyunk, nemrégiben megdupláztuk létszámunkat. Mindazonáltal, még így is van betöltetlen pozíciónk Budapesten, Debrecenben, Pécsen és Szegeden is, ahol cégfilozófiánk értelmében nem pusztán egy állást ajánlunk leendő munkatársaink részére, hanem a lehetőséget arra, hogy multikulturális környezetben dolgozva professzionális tapasztalatot szerezzenek és próbára tegyék tudásukat” - mondta el Bőthe Csaba, az ITSH ügyvezető igazgatója.

 

"Ennek az ügyletnek a befejeztével valószínűleg az év legnagyobb irodapiaci tranzakcióját zártuk le. Örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy az IT Services elégedett az Infoparkkal, amit a jövőben is magas színvonalú szolgáltatásokkal igyekszünk fenntartani. Októberben a már hagyományos Infopark Októberfest ünnepségen pedig a dolgozókkal együtt is megünnepeljük a sikeres szerződéskötést.” - tette hozzá Kay-Uwe Blandow az IVG Hungary ügyvezető igazgatója a bérbeadó képviseletében.

A tárgyalások során a bérlőt a Colliers International képviselte.