data/picchanger/00.jpgdata/picchanger/01.jpgdata/picchanger/02.jpgdata/picchanger/03.jpgdata/picchanger/04.jpgdata/picchanger/05.jpgdata/picchanger/06.jpgdata/picchanger/07.jpgdata/picchanger/08.jpgdata/picchanger/09.jpgdata/picchanger/10.jpgdata/picchanger/11.jpgdata/picchanger/12.jpgdata/picchanger/13.jpgdata/picchanger/14.jpgdata/picchanger/15.jpgdata/picchanger/16.jpgdata/picchanger/17.jpgdata/picchanger/18.jpg

Az IVG Hungária Kft. megkötötte a D épület első bérleti szerződését

2006. november 14. 11:08

Az IVG Immobilen AG fejlesztésében épülő Infopark „D” épület vonatkozásában aláírásra került az első bérleti szerződés a PQS-Plural Hungary Kft-vel.

 

A hosszú távú, 10 évre szóló megállapodás a leendő irodabérlők igényeit kiszolgáló étterem üzemeltetésére vonatkozik, s a „D” épület összes bérbe adható területének (kb. 18.500 m2) 6 %-át foglalja magában. Az új étterem földszinti, a központi parkból közvetlenül is megközelíthető részén önkiszolgáló, míg a galérián a’ la carte rendszerben látják majd vendégül az irodaház dolgozóit és az idelátogató vendégeket. A PQS-Plural Hungary Kft. évek óta sikeresen üzemelteti az Infopark központi szolgáltató épületének éttermét és kávézóját.

 

A Lágymányosi híd budai hídfőjénél, gyönyörű, parkosított környezetben, kimagasló műszaki standardok alapján épülő „D” jelű irodaház 2007 nyarán kerül átadásra.

 

Az IVG Immobilien AG egy európai ingatlanberuházó társaság, amely 18 milliárd euró értékű ingatlanvagyont kezel portfoliómenedzselés, ingatlanfejlesztés, beruházási alapok és speciális, földalatti üzemanyag tárolás üzletágban. Üzleti befektetéseit irodaházak fejlesztésére összpontosítja Európa jelentős nagyvárosaiban. Az IVG helyi kirendeltségei sikeresen térképezik fel a piaci lehetőségeket és befektetőik számára vonzó hasznot realizálnak.