data/picchanger/00.jpgdata/picchanger/01.jpgdata/picchanger/02.jpgdata/picchanger/03.jpgdata/picchanger/04.jpgdata/picchanger/05.jpgdata/picchanger/06.jpgdata/picchanger/07.jpgdata/picchanger/08.jpgdata/picchanger/09.jpgdata/picchanger/10.jpgdata/picchanger/11.jpgdata/picchanger/12.jpgdata/picchanger/13.jpgdata/picchanger/14.jpgdata/picchanger/15.jpgdata/picchanger/16.jpgdata/picchanger/17.jpgdata/picchanger/18.jpg

Kitüntetés az Infopark és az IVG Immobilien AG vezetőinek

2006. március 20. 16:29

Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter március 15-e alkalmából Magyar Gazdaságért díjat adományozott Dr. Eckart John von Freyendnek, az IVG Immobilien AG elnökének, aki az Infopark sikeres ingatlanfejlesztésének beruházójaként jó állami és egyetemi kapcsolatok kialakításával hozzájárult a koncepció európai szintű megvalósulásához, valamint Gróf Imrének, az Infopark Fejlesztési Zrt. Elnökének az Infopark ingatlanfejlesztésében és működtetésében elért kimagasló vezetői, projektmenedzseri munkája elismeréséül.

 

Az Infopark Kelet-közép Euróba vezető tudományos és technológiai parkja, amely a működő magyar Szilícium Völgyként speciális high-tech központként működik, 4500 embernek kínálva első osztályú munkakörülményeket. A legjelentősebb bérlők az IBM, Hewlett-Packard, Magyar Telekom Innovációs Központ, T-Online, T-Systems, Nissan Europe és a FreeSoft.

 

Az Infopark töretlenül fejlődik tovább. Jó ütemben halad a legújabb „D” épület tavaly decemberben megkezdett beruházása, amely 2007 első felétől újabb 17.425 m2 bérbe adható területet kínál azoknak a cégeknek, aki az egyetemek közelségében első osztályú, fiatalos természetbarát parkos környezetet keresnek.

 

A beruházó IVG Immobilien AG egy európai ingatlan befektetőház, amely több mint 18,5 Milliárd Euró vagyont kezel portfoliómenedzsment, projektfejlesztés és alapkezelés üzletágakban. A fejlesztések iroda és logisztikai ingatlanokra, üzleti parkokra koncentrálódnak Európa jelentős nagyvárosaiban és növekedési központjaiban.