data/picchanger/00.jpgdata/picchanger/01.jpgdata/picchanger/02.jpgdata/picchanger/03.jpgdata/picchanger/04.jpgdata/picchanger/05.jpgdata/picchanger/06.jpgdata/picchanger/07.jpgdata/picchanger/08.jpgdata/picchanger/09.jpgdata/picchanger/10.jpgdata/picchanger/11.jpgdata/picchanger/12.jpgdata/picchanger/13.jpgdata/picchanger/14.jpgdata/picchanger/15.jpgdata/picchanger/16.jpgdata/picchanger/17.jpgdata/picchanger/18.jpg

Építészeti nívódíj és a legjobb irodafejlesztés díja az IVG által fejlesztett Infopark D épületének

2007. december 17. 17:31

Az építészeti nívódíj átadását megelőző napokban vette át az IVG a „Legjobb irodaház fejlesztés”ért járó díjat, amellyel a CIJ Journal által szervezett, prominens ingatlanszakemberekből álló zsűri tüntette ki az Infopark D épületét. Az óriási sikerrel, 80% fölötti bérbeadottsággal debütáló irodaház méltó folytatása az Infopark sikerének, amely többek között olyan bérlőknek ad otthont, mint a Magyar Telekom, a Lufthansa Systems és a DBH Business Centre.  „Az IVG rendkívül büszke a D épülettel elért két kitüntetésre, úgy érezzük, ezzel méltóképpen tudjuk ünnepelni cégünk idén 10 éves jelenlétét a magyar fővárosban. A jövőben is hasonló magas színvonalú irodaház fejlesztésekkel szeretnénk Budapest fejlődésében részt vállalni. – nyilatkozta Kay-Uwe Blandow, az IVG Hungária Kft. ügyvezetője.

 

További információ: www.ivg.hu, www.ivg.de

 

Az IVG Immobilien AG Európa egyik legnagyobb jegyzett ingatlanbefektetési társasága. Tevékenységünk kiemelt német és európai városokban található irodaingatlanokra összpontosul. Helyi képviseleteink hálózata révén jelenleg több mint 19 milliárd euró értékű ingatlanvagyont kezelünk. Üzleti tevékenységeinket a következő négy önálló üzletágban végezzük: Befektetés, Ingatlanalapok, Ingatlanfejlesztés és Kavernák. Az üzletágak önállóan végzik tevékenységüket saját piacaikon önálló stratégiával. Az üzletágak célja közös: a nyereséges növekedés.