data/picchanger/00.jpgdata/picchanger/01.jpgdata/picchanger/02.jpgdata/picchanger/03.jpgdata/picchanger/04.jpgdata/picchanger/05.jpgdata/picchanger/06.jpgdata/picchanger/07.jpgdata/picchanger/08.jpgdata/picchanger/09.jpgdata/picchanger/10.jpgdata/picchanger/11.jpgdata/picchanger/12.jpgdata/picchanger/13.jpgdata/picchanger/14.jpgdata/picchanger/15.jpgdata/picchanger/16.jpgdata/picchanger/17.jpgdata/picchanger/18.jpg

Az IVG Development Hungary bérbe adott 4500 m2 területet a Lufthansa Systemsnek az Infopark épülő „E” épületében

2008. július 02. 17:05

Az Infopark utolsó fázisaként épülő, 2009. III. negyedévében átadásra kerülő „E” jelű épülete két, különböző magasságú (4 és 7 emelet) épületrészből áll majd. Klinkertégla homlokzatával és parkosított belső udvarával az épület harmonikusan illeszkedni fog az Infopark már megvalósult részének építészeti koncepciójába.

 

Az IVG 1998. óta valósítja meg az irodapark különböző épületeit; összesen kb. 100.000 m2 modern irodaterület kínál majd első osztályú munkakörnyezetet mintegy 7500 ember számára. Az elmúlt években az Infopark az információtechnológiai, távközlési és szoftverfejlesztő cégek fő székhelyévé vált Közép-Kelet Európában.

Az Infopark projektet az IVG Development budapesti képviselete irányítja, a RiverPark és a StefániaPark irodafejlesztés mellett. További információ: www.ivg.hu.

 

IVG Development

Az IVG Immobilien AG ingatlanfejlesztési üzletága 11 képviselettel rendelkezik Európában, és 2,5 milliárd euró értékben kezel projekteket. Fő németországi piacai Berlin, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg és München, de Londonban, Párizsban és Kelet-Európa bővülő piacain, Budapesten, Prágában és Varsóban is tevékenykedik.

 

IVG Immobilien AG

Az IVG Immobilien AG Európa egyik legnagyobb ingatlanbefektetési társasága, mely több mint 20 milliárd euró értékű vagyont kezel a következő négy üzletágban: IVG Befektetés, IVG Ingatlanalapok, IVG Ingatlanfejlesztés és IVG Kavernák. Befektetési tevékenysége kiemelt európai helyszíneken található irodaingatlanokra összpontosul. Hálózata révén az IVG sikeresen aknázza ki a régiók piaci lehetőségeit, és vonzó hozamot realizál a befektetők számára.