data/picchanger/00.jpgdata/picchanger/01.jpgdata/picchanger/02.jpgdata/picchanger/03.jpgdata/picchanger/04.jpgdata/picchanger/05.jpgdata/picchanger/06.jpgdata/picchanger/07.jpgdata/picchanger/08.jpgdata/picchanger/09.jpgdata/picchanger/10.jpgdata/picchanger/11.jpgdata/picchanger/12.jpgdata/picchanger/13.jpgdata/picchanger/14.jpgdata/picchanger/15.jpgdata/picchanger/16.jpgdata/picchanger/17.jpgdata/picchanger/18.jpg

Új kávézó nyílt az Infoparkban

2010. február 22. 18:46

Az Infopark legújabb vendéglátó helye, az amerikai stílusú Lemon Cafe, 2010 februárjában nyílt meg az  E épületben. Modern, színes, levegős design fogadja a vendégeket, a nagy, napos, kényelmes bútorokkal ellátott terasz pedig maradásra ösztönöz. A New York-i bagelektől (különböző ízű krémsajtokkal) és a reggeli tojásos szendvicsektől kezdve a hamburgereken, falafeleken, burritókon keresztül a muffinokig, valamint az óriás- és amerikai palacsintákig terjed a Lemon Cafe széles nemzetközi választéka.

 

Magyarországon egyedülálló módon a Lemon Cafében kapható az igazi New York-i bagel (máshol vagy a kalácsszerű magyar valtozatot vagy a kaliforniai stílusú bagelt árulják). Továbbá olyan italkülönlegességekkel találkozhatnak a vendégek, mint az eredeti importált ízesített kavébabból készült kávé, valamint a koncentrátumok és adalékok nélkül készített, magas gyümölcs- és zöldségtartalommal bíró gyümölcslevek.

 

A Lemon Cafe reggel 8-től 18-ig várja vendégeit reggelire, ebédre és délutáni nassolásra menükkel és különféle akciókkal, továbbá heti egy alkalommal nyereménysorsolást tart. A nyertes egy étkezésre a ház vendége.