data/picchanger/00.jpgdata/picchanger/01.jpgdata/picchanger/02.jpgdata/picchanger/03.jpgdata/picchanger/04.jpgdata/picchanger/05.jpgdata/picchanger/06.jpgdata/picchanger/07.jpgdata/picchanger/08.jpgdata/picchanger/09.jpgdata/picchanger/10.jpgdata/picchanger/11.jpgdata/picchanger/12.jpgdata/picchanger/13.jpgdata/picchanger/14.jpgdata/picchanger/15.jpgdata/picchanger/16.jpgdata/picchanger/17.jpgdata/picchanger/18.jpg

Tombol a nyár az Infoparkban

2011. július 26. 13:16

„Munka után édes a pihenés”- tartja a mondás, ugyanakkor a Munka Törvénykönyve nem csak a napi munkavégzés után, hanem az alatt is előírja a rendszeres pihenőidők beiktatását. A munkaközi szünetet leggyakrabban étkezésre, ritkább esetben testmozgásra, relaxációra használják a dolgozók.

 

Az Infopark különlegessége, hogy területének felét zöld felület borítja. Az irodaházak között füves, parkos területeket alakítottak ki, medencékkel, szökőkutakkal.

 

A napokban beköszöntött jó idő hatására az Infopark kihasználva adottságait különleges megoldással támogatja bérlőinek regenerálódást. „A munkaidő közben eltöltött szünet a dolgozók szellemi, illetve fizikai felfrissüléséhez vezet. Az irodákban gyakran ülőmunkát végző munkavállalók átmozgathatják elgémberedett végtagjaikat a parkban tett sétával, majd néhány percre megpihenhetnek az általunk elhelyezett nyugágyakon.”- mondta Kay-Uwe Blandow az IVG ügyvezető igazgatója.