data/picchanger/00.jpgdata/picchanger/01.jpgdata/picchanger/02.jpgdata/picchanger/03.jpgdata/picchanger/04.jpgdata/picchanger/05.jpgdata/picchanger/06.jpgdata/picchanger/07.jpgdata/picchanger/08.jpgdata/picchanger/09.jpgdata/picchanger/10.jpgdata/picchanger/11.jpgdata/picchanger/12.jpgdata/picchanger/13.jpgdata/picchanger/14.jpgdata/picchanger/15.jpgdata/picchanger/16.jpgdata/picchanger/17.jpgdata/picchanger/18.jpg

Költöztető vállalat költözik az Infopark E épületébe

2012. július 23. 13:58

A Move One nemzetközi szállítmányozó és költöztető cég áthelyezi irodáját az Infopark E épületébe. Az épület bérbeadója, az IVG Hungary, rekordidő alatt vállalta az 560 m2-es irodaterület kialakítását, így a költöztető vállalat már augusztus elején beköltözhet.

 

A Move One időkritikus beszállítói lánc megoldásokat kínál a logisztika és költöztetés területén. A stratégiailag fontos helyszíneken lévő nemzetközi irodáik és partnereik háztól-házig terjedő szolgáltatást nyújtanak, ami egyedülálló ezen a területen. Az 1992-es alapítása óta a Move One energikusan törekszik az új piacok felé az eredmény-orientált vállalati kultúra révén. Az anyavállalat Dubaiban található, így földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően is további bővítések várhatók.

 

A Jones Lang LaSalle budapesti iroda bérbeadási részlegének vezetője, James Berry mondta: „Örömmel köszöntjük a Move One-t, mint az Infopark E épület 5. emeletének új bérlőjét. Ez volt utolsó kiadható szabad terület a felső emeleteken, nagyszerű kilátással a Dunára, és a budai hegyekre. Az irodaterület hatékony kihasználhatóságának köszönhetően ez a terület teljesen a Move One igényeinek megfelelő volt. A tárgyalások alatt az IVG rugalmasan igazodott a bérlők elvárásaihoz, ami a mindössze 5 hét alatt kivitelezendő magas színvonalú iroda kialakításban is tükröződik.”

 

A különböző környezettudatos megoldások alkalmazásával az Infopark E volt az első irodaház Magyarországon, amely LEED Silver Core és Shell minősítést kapott. Az épületet úgy tervezték hogy csökkentse a világítási szükségletet, és néhány zöld megoldással segítsen védeni a környezetet. Ennek érdekében energiatakarékos T5 fénycsövekkel szerelték fel az irodaterületeket, mozgásérzékelő világításvezérlés van a közös területeken és páravisszanyerő a légtechnikai rendszerben. Végül, de nem utolsósorban az Infopark zöld területének 50%-os aránya kiemelkedő a budapesti irodapiacon. Az épület 80%-ban bérbe van adva. A park bérlői között van például a National Instruments, a Lufthansa Systems, a Kraft Food, és az Európai Innovációs és Technológiai Intézet. (EIT)

 

Kay-Uwe Blandow, az IVG Hungary igazgatója így kommentálta: „Nagy örömünkre szolgál, hogy a Move One-t a bérlőink között tudhatjuk. A közelmúltban bizonyította a budapesti irodapiacon betöltött kiemelkedő pozícióját az Infopark, amikor az egyik legnagyobb bérlőnk eldöntötte, hogy költözés helyett inkább megújítja a bérleti szerződését. Bízom benne, hogy a Move One hosszútávú bérlőnkké válik, és az új irodájuk nemcsak egy fenntartható munkahely lesz számukra, hanem valódi üzleti stratégia”.


Kapcsolódó cikkek:

Infopark Budapest

Adománygyűjtés az árvízkárosultak javára az Infoparkban