data/picchanger/00.jpgdata/picchanger/01.jpgdata/picchanger/02.jpgdata/picchanger/03.jpgdata/picchanger/04.jpgdata/picchanger/05.jpgdata/picchanger/06.jpgdata/picchanger/07.jpgdata/picchanger/08.jpgdata/picchanger/09.jpgdata/picchanger/10.jpgdata/picchanger/11.jpgdata/picchanger/12.jpgdata/picchanger/13.jpgdata/picchanger/14.jpgdata/picchanger/15.jpgdata/picchanger/16.jpgdata/picchanger/17.jpgdata/picchanger/18.jpg

Újra Oktoberfest-et ünnepelt az Infopark

2012. október 11. 18:00

A rendezvényt Kay-Uwe Blandow, az IVG Hungary Kft. ügyvezető igazgatója nyitotta meg, aki egyúttal köszöntötte az Infopark közösségéhez idén csatlakozott, az Infopark Oktoberfesten először résztvevő új bérlőket: a Pannontej Zrt-t., Move One költöztető céget, a Softwarehouse Kft.-t, az MSX International-t és Fox Autorent-et. Az Infopark meglévő bérlői közül jó néhány cég – az IT Services, a Lufthansa Systems és a Semcon – is meghosszabbította idén bérleti szerződését, ők természetesen már jól ismerik a rendezvényt.

A hivatalos Oktoberfest sört rejtő hordó csapra verésével résztvevők megkóstolhatták a bajor konyha remekeit, különböző szórakoztató versenyeken mérhették össze tudásukat, míg a talpalávalót a Molnár Dixieland Band szolgáltatta. Az elmaradhatatlan tombola értékes ajándékait az Infopark bérlői ajánlották fel, a jegyek eladásából származó bevételt pedig a kultúra támogatására fogja fordítani a rendezvényt szervező IVG.

eye Infopark Oktoberfest 2012


Kapcsolódó cikkek:

Az Avalon Car(e) Services Magyarországon elsőként az Infoparkban indítja el CarSharing szolgáltatását

Adománygyűjtés az árvízkárosultak javára az Infoparkban