data/picchanger/00.jpgdata/picchanger/01.jpgdata/picchanger/02.jpgdata/picchanger/03.jpgdata/picchanger/04.jpgdata/picchanger/05.jpgdata/picchanger/06.jpgdata/picchanger/07.jpgdata/picchanger/08.jpgdata/picchanger/09.jpgdata/picchanger/10.jpgdata/picchanger/11.jpgdata/picchanger/12.jpgdata/picchanger/13.jpgdata/picchanger/14.jpgdata/picchanger/15.jpgdata/picchanger/16.jpgdata/picchanger/17.jpgdata/picchanger/18.jpg

Adománygyűjtés az árvízkárosultak javára az Infoparkban

2013. június 06. 17:00

2013. június 6-án az Infopark bérlői a Szomszédünnep nevű rendezvényen, igazi piknik hangulatban ismerkedhettek össze egymással. A szervező IVG Hungary - az Infopark asset menedzsere – a közösségépítés mellett, jótékonysági gyűjtést is szervezett az árvízkárosultak megsegítésére. Az adományokat – 61.200 Forintot - a cég a Máltai Szeretetszolgálaton keresztül juttatta el a rászorulóknak.

 

„Az IVG évek óta részt vesz a rászoruló szervezetek támogatásában. A Szomszédünnep ideális lehetőséget biztosított az árvíz károsultjai számára rendezett gyűjtéshez, nagyon örülünk, hogy ebben bérlőinkben is partnerekre találtunk” – mondta Herwig Teufelsdorfer, az IVG Hungary ügyvezető igazgatója.

 

A Szomszédünnep résztvevőit a Vegas Show Band szórakoztatta, és az otthonról hozott ételek mellett az Infopark legújabb bérlője, a Double Delight Étterem által üzemeltetett grill büfé kínált a piknikhez illő finomságokat, könnyű nyári ételeket és italokat a résztvevőknek.

eye


Kapcsolódó cikkek:

Az Avalon Car(e) Services Magyarországon elsőként az Infoparkban indítja el CarSharing szolgáltatását

Megnyílt az Infopark legnagyobb étterme

Az IVG értékesít egy irodaházat az Infoparkban

Infopark Budapest