data/picchanger/00.jpgdata/picchanger/01.jpgdata/picchanger/02.jpgdata/picchanger/03.jpgdata/picchanger/04.jpgdata/picchanger/05.jpgdata/picchanger/06.jpgdata/picchanger/07.jpgdata/picchanger/08.jpgdata/picchanger/09.jpgdata/picchanger/10.jpgdata/picchanger/11.jpgdata/picchanger/12.jpgdata/picchanger/13.jpgdata/picchanger/14.jpgdata/picchanger/15.jpgdata/picchanger/16.jpgdata/picchanger/17.jpgdata/picchanger/18.jpg

Megnyílt az Infopark legnagyobb étterme

2013. június 03. 15:42

A park legnagyobb étterme megújult belső terekkel, hangulatos terasszal valamint az üzemeltető Conviva Catering Kft. filozófiájához hűen kiemelkedő szerviz-színvonallal és változatos ételkínálattal fogadja a betérő vendégeket. Az étterem konyhafőnöke Laczkó Ottó, aki nemzetközi- és világversenyek arany és ezüstérmes séfje. Évekig dolgozott a Hiltonban, a Gundelben, a Hyattben és Norvégiában is. Ételkölteményeit kóstolta már Hillary Clinton, Erzsébet királynő, II. János Pál pápa, Sylvester Stallone, Antonio Banderas valamint a görög és a norvég király is.

Az étteremben 11.00 -15.00 óráig lehet igénybe venni az önkiszolgáló részleget, amely választékos menükínálattal várja az ebédelni vágyókat.
Kiemelt jelentőséggel bír az üzemeltető cég filozófiájában a hagyományos ízek mellett az organikus, hazai alapanyagok felhasználásával készített ételkínálat, az egészséges táplálkozás fontosságának hangsúlyozása és a kézműves termékek széleskörű megismertetése.

A galérián található Kávézó és Pizzéria konyhafőnöke Somogyi Béla, aki valódi olasz séfek mellett tanulta a pizzakészítés rejtelmeit. A pizza helyben készül, organikus alapanyagok felhasználásával, 12.00 órától este 18.00 óráig kapható. A reggeli órákban érkező kollégákat 8.00 órától 18.00 óráig várják kézműves süteményekkel, friss szendvicsekkel, olasz pörkölésű kávéval, különleges teákkal, házi limonádéval, 100 %-os gyümölcslevekkel és smoothie variációkkal.

A kávézó mellett, a galérián található V.I.P. terem kisebb konferenciák, tárgyalások kiváló helyszíne lehet, igény szerinti bekészítésekkel és ellátással. Az étterem lehetőséget biztosít arra is, hogy a többi épületben tartott üzleti egyeztetések és megbeszélések, rendezvények teljeskörű catering szolgáltatását ellássa.

A Conviva Catering Kft. kiemelt célja az egészséges táplálkozás fontosságának hangsúlyozása elsősorban szezonális és minőségi alapanyagokból, és a helyben elkészített kézműves termékek megismertetése és népszerűsítése.

A Double Delight étterem új színfolt a catering cég palettáján, ugyanazt a filozófiát vallja és emeli át a mindennapokba, amelyet a teljeskörű catering szolgáltatások során alkalmaz: számukra a legfontosabb a vendégek és a partnereik igényeinek megvalósítása, a személyes kapcsolatok erősítése és a rugalmasság, amely a folyamatos megújulást és a megrendelőik elégedettségének alapját képezik


Kapcsolódó cikkek:

Az Avalon Car(e) Services Magyarországon elsőként az Infoparkban indítja el CarSharing szolgáltatását

Adománygyűjtés az árvízkárosultak javára az Infoparkban