data/picchanger/00.jpgdata/picchanger/01.jpgdata/picchanger/02.jpgdata/picchanger/03.jpgdata/picchanger/04.jpgdata/picchanger/05.jpgdata/picchanger/06.jpgdata/picchanger/07.jpgdata/picchanger/08.jpgdata/picchanger/09.jpgdata/picchanger/10.jpgdata/picchanger/11.jpgdata/picchanger/12.jpgdata/picchanger/13.jpgdata/picchanger/14.jpgdata/picchanger/15.jpgdata/picchanger/16.jpgdata/picchanger/17.jpgdata/picchanger/18.jpg

Dzsúszbár az Infoparkban

2018. május 23. 10:52

Mindenki tudja, hogy a nyers zöldségek, gyümölcsök mennyivel egészségesebbek, mint a finomlisztből készült péksütemények, cukros tejdesszertek, mégis, ha nem tudunk 15-20 percnél többet szánni egy étkezésre, vagy épp csak egy kis nassolásra vágyunk, legtöbbször ezeknél a megoldásoknál kötünk ki, mégpedig azért, mert nem nagyon van más választásunk.

 

Éppen ezért remek hír az Infopark dolgozóinak, hogy a HGA Capital tulajdonát képező I épületben június végén új saláta- és dzsúszbár nyílik, ahol végre nem kell a gyorsaság és az egészség között választani.

 

„Tudjuk, hogy bérlőinknek fontos az egészségük megőrzése -rengetegen járnak például biciklivel a munkahelyükre-, ugyanakkor sok az ambiciózus fiatal, aki nem szívesen fordít túl sok időt az evésre, a gyorsaság számukra legalább olyan fontos szempont. Erre a problémára kerestünk megoldást az étkezési lehetőségek további bővítésénél, és ehhez kitűnő partnert találtunk a Santéban.” – mondta el Honi Katalin a HGA Capital tulajdonát képező Infopark I, B és C épületeket üzemeltető Strabag PFS ingatlan és vagyonkezelési igazgatója.

 

A Santé képviseletében a cég ügyvezetőjét kértük, hogy mondjon pár szót a termékeikről, célkitűzéseikről.

 

„Friss, helyben készült saláták és juice-ok mellett, levesekkel, gyümölcsökkel és egészséges rágcsálnivalókkal nyújtunk alternatívát a tudatosan étkező dolgozók számára.

 

Mi a Santé-nál küldetésünknek tekintjük, hogy ízletes, adalékmentes és egészséges ételeket kínáljunk, lehetőleg sorbanállás nélkül.

 

Manapság a népesség egyre növekvő százaléka küzd valamilyen allergiával, ételintoleranciával. Az ő életüket különösen megnehezíti, hogy ha csak nem csomagolnak maguknak előre valami ennivalót, legtöbbször nem tudnak kényelmesen, gyorsan számukra megfelelő ételhez jutni.

Mi rájuk is gondoltunk, ugyanis nem használunk kukoricát, glutént, tejterméket, cukrot, tartósító szereket és adalékokat, tehát termékeink gyakorlatilag bármilyen diétába beilleszthetők.”