data/picchanger/00.jpgdata/picchanger/01.jpgdata/picchanger/02.jpgdata/picchanger/03.jpgdata/picchanger/04.jpgdata/picchanger/05.jpgdata/picchanger/06.jpgdata/picchanger/07.jpgdata/picchanger/08.jpgdata/picchanger/09.jpgdata/picchanger/10.jpgdata/picchanger/11.jpgdata/picchanger/12.jpgdata/picchanger/13.jpgdata/picchanger/14.jpgdata/picchanger/15.jpgdata/picchanger/16.jpgdata/picchanger/17.jpgdata/picchanger/18.jpg

HGA Capital - SICK AG szerződéskötés

2018. március 08. 10:05

„Örömünkre szolgál, hogy egy újabb kiváló céggel bővült a bérlőink köre, akik a saját területükön belül éppúgy kiemelkedőt alkottak, mint ahogy mi is törekszünk folyamatosan élenjárni a bérlőink igényeinek kiszolgálásában.” – nyilatkozta Honi Katalin. „Fontos számunkra, hogy mind a bérlőink, mind az ő dolgozóik érezzék, hogy a célunk az ő elégedettségük. Minden bérlőnkkel hosszútávú együttműködésre törekszünk és szeretnénk elérni, hogy ők is stratégia partnerként tekintsenek ránk.”

Simovics Tamás, a SICK magyarországi country managere így kommentálta a szerződéskötést:

"Cégünk, mint a SICK AG hazai értékesítő leányvállalata mintegy 10 éve látja el a hazai ipar szereplőit vállalatunk automatizálási, érzékeléstechnikai megoldásaival, szolgáltatásaival, partnereink által is elismert magas hozzáadott értékkel. Hazai szervezetünk az elmúlt évek organikusan fejlődése során elért fejlettsége és mérete, valamint jövőbeni terveink miatt döntöttünk úgy, hogy székhelyünket olyan környezetbe helyezzük, mely méltó módon képviseli vállalatunkat, egyben katalizátora lehet további növekedésünknek. Az Infopark B épületében találtuk meg a számunkra megfelelő, s céljainkat támogató mikroklímát. Döntésünkben fontos szerepet játszott az Infopark nyújtotta szolgáltatások sokasága, mely kényelmesebbé teheti kollégáink mindennapjait, illetve az épület üzemeltetője a STRABAG Property and Facility Services professzionális támogatása egyeztetéseink során."