data/picchanger/00.jpgdata/picchanger/01.jpgdata/picchanger/02.jpgdata/picchanger/03.jpgdata/picchanger/04.jpgdata/picchanger/05.jpgdata/picchanger/06.jpgdata/picchanger/07.jpgdata/picchanger/08.jpgdata/picchanger/09.jpgdata/picchanger/10.jpgdata/picchanger/11.jpgdata/picchanger/12.jpgdata/picchanger/13.jpgdata/picchanger/14.jpgdata/picchanger/15.jpgdata/picchanger/16.jpgdata/picchanger/17.jpgdata/picchanger/18.jpg

Ritka lehetőség Dél-Budán

2018. március 08. 10:09

Éppen ezért valóban egyedülálló lehetőség, hogy az Infopark C épületében, ahol a fenti feltételek kivétel nélkül teljesülnek, nem kevesebb, mint 12 700 m2 egybefüggő terület áll az érdeklődők rendelkezésére.

 

Bár a modern, A kategóriás épület akár egy többszáz főt foglalkoztató nagyvállalat székhelyéül is szolgálhat, természetesen ez nem jelenti azt, hogy igény esetén ne lehetne megosztani ezt a területet. Sőt még az egészen kicsi cégeknek sem kell lemondaniuk a lehetőségről, hogy valóban exkluzív környezetben fejlődhessenek. Ők több különböző méretű és kialakítású helyiség között válogathatnak az I és a B épületekben akár már 20 m²-től. Az épületek nyilván számos tekintetben különböznek egymástól, ami közös bennük, hogy a HGA Capital német ingatlanbefektető képviseletében a Strabag Property and Facility Services Zrt. mindent elkövet, hogy a bérlői hosszútávon megtalálják itt a számításukat. Az épületüzemeltetés bérlői igényekre szabásától a folyamatos technikai és esztétikai fejlesztésekig minden azt szolgálja, hogy a bérlő cégek optimális működéséhez és fejlődéséhez minden adott legyen.

 

A dolgozók hatékony munkavégzését és jó közérzetét szolgáló kellemes, és igényeikre szabott munkaközegen kívül, 100 000 m² parkosított környezetben, helyben elérhető szolgáltatások egész sora könnyíti az életüket: számos étkezési lehetőség, kávézók, ruhatisztító, dohánybolt, ATM, posta és hamarosan gyógyszertár is.