data/picchanger/00.jpgdata/picchanger/01.jpgdata/picchanger/02.jpgdata/picchanger/03.jpgdata/picchanger/04.jpgdata/picchanger/05.jpgdata/picchanger/06.jpgdata/picchanger/07.jpgdata/picchanger/08.jpgdata/picchanger/09.jpgdata/picchanger/10.jpgdata/picchanger/11.jpgdata/picchanger/12.jpgdata/picchanger/13.jpgdata/picchanger/14.jpgdata/picchanger/15.jpgdata/picchanger/16.jpgdata/picchanger/17.jpgdata/picchanger/18.jpg

Az Avalon Car(e) Services Magyarországon elsőként az Infoparkban indítja el CarSharing szolgáltatását

2013. szeptember 12. 10:32

Olyan újfajta mobilitást tesz lehetővé, mellyel saját tulajdonú autó nélkül is bármikor autóhoz juthat. A CarSharing gondolata Svájcból indult útjára az állandósult közlekedési dugók, a város jobb levegőjének megőrzése, a tervezett és gazdaságos autóhasználat támogatása érdekében.

Az első Avalon CarSharing flottát az Infopark területén helyezték „üzembe”, így az Infoparkban található cégek élvezhetik elsőként a CarSharing adta előnyöket és a gyakorlatban hasonlíthatják össze a céges autóflotta használatával.

A nap 24 órájában elérhető szolgáltatás előnyei (pl. a saját vagy céges autóflotta fenntartási költségeinek megtakarítása vagy a parkolási problémák kezelése) mellett, a CarSharing egyfajta szemléletváltást is jelent, amivel az autós társadalom hozzájárulhat a tisztább és fenntartható jövőhöz.

Az Infopark örömmel ad otthont a szolgáltatás számára, hiszen ezzel nem csupán bérlői kényelméhez járul hozzá, hanem – lévén a zölt megoldások elkötelezettje – a környezettudatos gondolkodást is támogatja.


Kapcsolódó cikkek:

Adománygyűjtés az árvízkárosultak javára az Infoparkban