data/picchanger/00.jpgdata/picchanger/01.jpgdata/picchanger/02.jpgdata/picchanger/03.jpgdata/picchanger/04.jpgdata/picchanger/05.jpgdata/picchanger/06.jpgdata/picchanger/07.jpgdata/picchanger/08.jpgdata/picchanger/09.jpgdata/picchanger/10.jpgdata/picchanger/11.jpgdata/picchanger/12.jpgdata/picchanger/13.jpgdata/picchanger/14.jpgdata/picchanger/15.jpgdata/picchanger/16.jpgdata/picchanger/17.jpgdata/picchanger/18.jpg

Az IVG megkötötte az idei év legnagyobb új irodabérleti tranzakcióját

2012. november 15. 15:18

„A 2007-ben épült Infopark D épület Budapest egyik legexkluzívabb iroda épülete, amely 2007-ben elnyerte a CIJ „Legjobb irodaház fejlesztés” díját és amelyet építészeti nívódíjjal is kitüntettek. Úgy gondolom nem véletlen, hogy a STRABAG Zrt. ezt a házat választotta új székhelyéül. Ez a tranzakció az idén történt legnagyobb bérbeadás a magyarországi irodapiacon.”- mondta Kay-Uwe Blandow, az IVG Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

Az októberi tranzakciót számos más új bérbeadás előzte meg idén az Infopark D épületében, a Pannontej Zrt. 500 nm területet, a Softwarehouse Kft. közel 200 nm területet vett bérbe. A Semcon Kft. 300 nm-rel bővített, míg a Lufthansa Systems és az Arrow Kft. meghosszabbította bérleti szerződését.

Vermesy Sándor, a STRABAG Zrt. igazgatósági tagja szerint: „Kiemelkedő minőségű, nagy, egybefüggő területű irodahelységet kerestünk, amelynek ráadásul a lokációja is megfelelő. Ilyen elég kevés van a budapesti piacon. Az Infopark D épülete rendelkezik mindezekkel a tulajdonságokkal, ezért ideális választás az új székhelyünk számára.”

Az irodaház népszerűségét exkluzív kialakítása, belső kertjei, teraszai, az épületből a Dunára nyíló panoráma, az alkalmazott magas színvonalú műszaki felszereltség és nem utolsósorban a környezettudatos megoldásoknak köszönhető alacsony üzemeltetési díj eredményezi. A D épület összesen 18.500 nm bérelhető területet kínál: 7 szinten üzlethelyiségeket és irodaterületeket, 3 mélygarázs szinten 350 parkolóhelyet, valamint 700 nm raktárterület.


Kapcsolódó cikkek:

Az Avalon Car(e) Services Magyarországon elsőként az Infoparkban indítja el CarSharing szolgáltatását

Adománygyűjtés az árvízkárosultak javára az Infoparkban

Infopark Budapest